Coda Academy Koroları
Koro Müziği
Kişinin müzikal gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra, sosyo kültürel, psikolojik ve fizyolojik alanlarda da büyük katkı sağlar. Müzik eğitiminin gücüne inanan çeşitli dünya ve avrupa ülkelerinde de görüldüğü gibi, toplumların gelişmesinde, bireyin bakış açısına ve yaşamına kattığı olumlu kazanımları önemli rol oynamaktadır.
CODA ACADEMY KOROLARI
Hedeflerini daima ileriye taşıyan, çoksesli ve evrensel müziği daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen, birçok konser ve projede yer alıp, festival ve yarışmalardan ödüller alan korolarımız günden güne büyüyüp, profesyonel bir ekip ile çalışmalarını sürdürmektedir.
CODA ACADEMY ÇOCUK KOROSU(CODA SWEETONES)
-8-10 yaş arası çocuklarımızın müzik eğitimi temellerinin atıldığı koromuz, çoksesli müziğe erken yaşta adım atmayı hedefliyor. CODA SWEETONES birçok festival konser ve projede yer almakla beraber, planlarına her sezon yenilerini eklemektedir.
CODA ACADEMY GENÇLİK KOROSU(CODA YOUTH CHOIR)
-12-18 yaş gençlerimizden oluşan koromuz, ilgi alanları farklı, fakat müzik konusunda yetkin ve istekli gençlerin bir arada çoksesli müzik yapmasını hedeflemektedir. Renkli ve eğitici repertuvarı ile 2019 yılında Boğaziçi Gençlik Korosu ile birlikte ilk konserini gerçekleştiren CODA YOUTH CHOIR birçok festival konser ve projede yer almakla beraber, planlarına kayıt projeleri, yurtdışı ve yurtiçi turneler gibi yeni hedefler belirleyerek devam etmektedir.
CODA ACADEMY YETİŞKİN KOROSU(CODA HAPPY ADULTS CHOIR)
-Müziğe gönül vermiş birçok farklı meslekten insanları bir araya getirmeyi hedefleyen koromuz dünya ve ulusal kültürümüzün seçkin eserlerinden oluşan repertuvarı, verilen müzik eğitimi ve kültürü sayesinde seviyesini günden güne arttırarak iyi seviyede çoksesli müzik icra etmeyi hedefleyen bir topluluktur. Yetişkin koromuz festival, konser, yarışma ve özel projeler planlayarak, her sezon hedeflerini genişletmektedir.
*CODA ACADEMY KOROLARI’NA SEÇME YAPARAK KORİST ALINMAKTADIR.
(Korolarımıza katılmak için herhangi bir müzik eğitimi almış olmanıza gerek yoktur. Müzikal duyuş yeteneğine sahip olunması gereklidir.)